Lähde kansainvälistymään ulkomaille

Lähde kansainvälistymään ulkomaille

Kiinnostaisiko sinua lähteä heinäkuussa Bulgariaan vapaaehtoistyöhön? Haluaisitko lähteä tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta käsittelevään koulutukseen Liettuaan?

Kalevan Nuorten Liitolla ja Suomen Nuorisoseurojen Liitolla on lukuisia kansainvälistymismahdollisuuksia: voit lähteä vapaaehtoiseksi ulkomaille tai vastaanottaa nuorisoseuraasi vapaaehtoisen EVS -ohjelman kautta. Lisäksi voit osallistua erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin tai vaikkapa järjestää kaveriporukan kanssa ryhmätapaamisen teitä kiinnostavan aiheen ympärille. Nuoren kulttuurin kautta voit puolestaan hakea tukea esiintymismatkoihin ulkomaille. 

Kansainvälistymismahdollisuuksia on tälläkin hetkellä tarjolla. Nyt haemme neljää 18-30 -vuotiasta vapaaehtoistyöntekijää tuottamaan heinäkuussa järjestettävää July Jazz -festivaalia Bulgariaan. Lisäksi etsimme 16-20 -vuotiaita osallistujia Liettuassa järjestettävään koulutukseen, joka käsittelee suvaitsevaisuuteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviä teemoja. Sekä vapaaehtoistyöjaksoon että koulutukseen osallistuminen on lähtijöille ilmaista. Ajankohtaisista kansainvälistymismahdollisuuksista voit lukea lisää täältä.

Osallistuaksesi kansainväliseen toimintaan sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kansainvälisyydestä, vaan motivaatio ja innostus kansainvälistä toimintaa kohtaa riittää.

Liittojen kansainvälisestä toiminnasta vastaa kansainvälisten asioiden toimikunta, joka tukee ja auttaa jäseniä kansainvälistymisessä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Sirja Salminen, etunimi.sukunimi at kalevannuoret.fi ja 044 722 2317.